Welkom bij 

Labots Totaalinstallaties

waar innovatie en oplossingsgerichtheid samenkomen. 

Toonaangevend in het werken met de meest innovatieve producten op de markt maar wij staan vooral bekend om onze passie (sommige zeggen zelfs dat het een kleine obsessie is) om ingezet te worden als betrouwbare partner in het bieden van échte oplossingen welke onze klanten maximaal ondersteunen en begeleiden op de weg naar succes. 

Voor iedere uitdaging staan wij graag voor je klaar om op maat gemaakte én duurzame oplossingen te leveren, terwijl we samenwerken als partners om jouw visie te realiseren.

Elektrotechniek

Advies, installatie en 
beheer voor klein, middel- en grootschalig installatiewerk.

Toegangscontrole

Veilige, efficiënte en volledig geïntegreerde toegangscontrole-oplossingen.

Luchtkwaliteit

Advies, installatie en ondersteuning voor een gezond en energie 
efficiënt binnenklimaat. 

Netwerkbekabeling

Audio, video, data of security. Geen spaghetti bekabeling maar meteen 
de eerste keer goed.

Verlichting

Van lichtplanontwerp tot realisatie. Van kantoor tot warehouse. Slim, LED en duurzaam.

IN DE SPOTLIGHTS:

Op OSG Hugo de Groot in Rotterdam heeft Labots een geavanceerde setup geïnstalleerd met slimme sensoren en hubs, in samenwerking met onze partner IOT City Business. Dankzij deze intelligente technologie kunnen we de verwarming en ventilatie op maat aansturen, wat resulteert in een efficiënter en comfortabeler klimaat voor de school."

Het resultaat is een gepersonaliseerd klimaat-beheersingssysteem waarbij ventilatie, verwarming en koeling op maat worden aangestuurd op basis van real-time sensordata. Deze maatwerk benadering zorgt niet alleen voor een aangename en gezonde omgeving voor leerlingen en medewerkers, maar ook voor aanzienlijke energiebesparingen.

Door de slimme sturing op basis van data kunnen energiekosten drastisch dalen, terwijl de binnenluchtkwaliteit wordt geoptimaliseerd. Het project is een groot succes geweest, met enthousiaste reacties van de gebruikers en een positieve impact op de duurzaamheid van de school. Het online dashboard biedt transparante visualisaties van de sensordata, waardoor continue monitoring en optimalisatie mogelijk is. Labots' inzet voor gezonde en energie-efficiënte oplossingen maakt dit project een voorbeeld van slimme en duurzame schoolomgevingen.
 • Intelligente en innovatieve toegangscontrole-oplossingen voor elke deur.

  Ontdek het ruime assortiment van elektronische deur-beslagen, cilinders en wandlezers welke intelligente toegang voor elke deur mogelijk maken.
 • Creëer een gezond en efficient binnenklimaat met de gebruiks-vriendelijke producten van Airthings.

  Een complete indoor air quality oplossing, uitgerust met slimme, gebruiksvriendelijke en de meest slimme draadloze sensoren op de markt.
 • Smart Climate Controller; dé oplossing om bestaande gebouwbeheersystemen te  moderniseren!

  Een betaalbare oplossing om gebouwbeheer-systemen automatisch te laten functioneren op het gebied van temperatuur, ventilatie en licht!
 • Een cloud-based platform om ieder scherm met een HDMI aansluiting te voorzien van een professionele uitstraling.

  Afbeeldingen, video’s of webpagina’s: Beeldscherm Op De Zaak (BODZ) speelt alles af.

"

Ons meest verkochte product is zonder twijfel: de oplossing.

Indrukwekkende Projecten, 

Ongeëvenaard Vakmanschap.

Van grootschalige infrastructurele projecten tot innovatieve duurzaamheidsinitiatieven. Ontdek onze trotse nalatenschap van baanbrekende projecten.

EEN COMPLEET VERNIEUWEND WIFI-NETWERK VOOR 75+ BASISSCHOLEN

Oplevering: In behandeling

Samen met Veltwerk, Hoofd aannemend ICT-partij, heeft Labots op ruim 75 basisscholen een betrouwbaar wifi-netwerk geïnstalleerd.

Labots verzorgde de netwerkbekabeling, vernieuwde patchkasten en renoveerde serverruimtes, terwijl ook access points werden gemonteerd en de netwerkbekabeling werd gecertificeerd.
Elk van de scholen had unieke behoeften, waarvoor Labots maatwerkoplossingen bood. De installaties werden zorgvuldig gepland in schoolvakanties om de operationele uren niet te verstoren.

Een nauwe samenwerking tussen Veltwerk en Labots leidde tot een succesvolle afronding, waarbij de scholen nu kunnen genieten van snel, betrouwbaar en veilig internet voor digitale leermiddelen

VERLICHTINGSTRANSFORMATIE IN DE BOTLEK MET SLIMME LED-VERLICHTING EN SENSOREN

Oplevering: Februari 2023

Labots realiseerde een indrukwekkende verlichtings-transformatie in de Botlek, waarbij ruim 20.000m2 oude verlichting werd vervangen door state-of-the-art slimme LED-verlichting en sensoren.

De verwachte besparingen van ruim 70% op energie- en onderhoudskosten maken dit project een showcase van efficiëntie en duurzaamheid.

Ook op zoek naar een verduurzamingspartner? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen graag!

EEN COMFORTABEL EN EFFICIENT BINNENKLIMAAT OP OSG HUGO DE GROOT

Oplevering: November 2022

Op OSG Hugo de Groot in Rotterdam heeft Labots een geavanceerde setup geïnstalleerd met slimme sensoren en hubs, in samenwerking met onze partner IOT City Business. Dankzij deze intelligente technologie kunnen we de verwarming en ventilatie op maat aansturen, wat resulteert in een efficiënter en comfortabeler klimaat voor de school."

Het resultaat is een gepersonaliseerd klimaatbeheersingssysteem waarbij ventilatie, verwarming en koeling op maat worden aangestuurd op basis van real-time sensordata. Deze maatwerk benadering zorgt niet alleen voor een aangename en gezonde omgeving voor leerlingen en medewerkers, maar ook voor aanzienlijke energiebesparingen.

Labots' inzet voor gezonde en energie-efficiënte oplossingen maakt dit project een voorbeeld van slimme en duurzame schoolomgevingen.

Eerdere successen

op maat gemaakt voor:

SAMENGEVAT:

WANNEER GAAN WE BEGINNEN?
NEEM CONTACT OP

Labots Totaalinstallaties B.V.

Van Utrechtweg 71
2921LN Krimpen aan den IJssel
Zuid-Holland
tel. +31 (0) 88 60 50 800mail. info@labotstotaal.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram